Puskulevy pomppii hammasterä

Yleistä keskustelua mönkijöistä ja foorumista. Täältä löydät myös: ohjeita ja ilmoituksia
Vastaa Viestiin
goatpenis69
2WD
Viestit: 45
Liittynyt: 01 Huhti 2014 20:44
Mönkijä:: Can am outlander 400
Paikkakunta: Vilppula

Puskulevy pomppii hammasterä

Viesti Kirjoittaja goatpenis69 »

Tuli hommattua puskulevyyn tuo 152cm latvon hammasterä on kiinni cam am outlander 400 nii jotenkin huonoa sillä meno pompottaa aikalailla. Puskulevyn talloilla nyt vähä paremmaksi saa säädettyä mut silti. Justaa Laitoin uudet palautusjousetki vanhat oli todella löysät. Mites muilla noi hammasterät pelittää?
phh
Noppeli
Viestit: 22
Liittynyt: 14 Marras 2018 08:01

Re: Puskulevy pomppii hammasterä

Viesti Kirjoittaja phh »

Samainen latvon terä on ollut useamman vuoden ja hyvin pelittää. Jos on polannetta niin ei pure, eikä välttämättä kunnolla pohjaa myöten edes jos on leutoa ja päässyt jämähtämään. Tämä johtuu siitä, että puskulevy on kevyt, joten nousee herkästi. Sen verran tuli aurattua, että nuo tallat kului puhki. Hitsasin kyllä kasaan, mutta jäi laittamatta, kun on parempi ilman niitä. Nyt karhentaa pinnan paremmin. Raapii kyllä alkukaudesta herkästi liikaa soraa, mutta kun auraa maltilla ja vaikka vähän polkee ensin lunta pintaan, sekin jeesaa.

Palstalla on toisaalla juttua, jossa porukka on rakennellut lisäpainoja levyn yläreunaan. Tämä oli itselläkin ohjelmassa, mutta jäänyt muiden kiireiden vuoksi tekemättä. Tuo pomppiminen voi johtua terän kulmasta: kokeile kääntää pystympään, josko rauhoittuisi? Ja kokeile piruuttaan ilman talloja?
Vastaa Viestiin