Vantaan moottorikerho, Hanskallion ajoharjoittelualue

Useimmiten kysytyt kysymykset.
Avatar
Roosa999
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Viestit: 10872
Liittynyt: 09 Tammi 2005 21:42
Mönkijä:: Honda
Paikkakunta: Honda TRX Foreman 500 T3,Yamaha Breeze
Viesti:

Vantaan moottorikerho, Hanskallion ajoharjoittelualue

Viesti Kirjoittaja Roosa999 »

Viljamin kirjoittaman laitan tänne:

Vantaan moottorikerho, Hanskallion ajoharjoittelualue

Ajoharjoittelualue on tarkoitettu Vantaan moottorikerhon jäsenille trial-, enduro- ja mönkijäajoharjoitteluun. Alueen koko on noin 25 ha ja se sisältää jyrkkiä kallioita, kivikkoa, metsää ja kosteikkoalueita. Katso lisätietoja kerhon toiminnasta:

http://www.vantaanmoottorikerho.fi/

Paikka sijaitsee Vantaan Seutulassa Katriinantien ja Hanskalliontien koillispuolella. Parkkipaikan osoite on Hanskalliontie 1 ja paikka löytyy ajamalla pari kilometriä Vantaan vauhtipuistosta Katriinantietä eteenpäin. Tarkemman kartan alueesta rajoineen saat jäseneksi liityttyäsi mönkijäjaoston vetäjältä.

Harjoittelualueella saa ajaa Vantaan mootorikerhon jäseneksi liittyneet henkilöt. Ajoaika on joka päivä kello 12:00 - 20:00 poislukien alueen sulkupäivät, jotka on ilmoitettu kerhon weppisivuilla:

http://www.vantaanmoottorikerho.fi/jaostot/enduro/
http://www.vantaanmoottorikerho.fi/kilpailut_2006/ (jos kilpailu on merkitty Hanskalliolle).

Parkkipaikalle sopii kerrallaan noin viisi henkilöautoa peräkärryineen. Vältä pysäköintiä muissa paikoissa.

Käytä suojavarusteita kun ajat maastossa. Anna tilaa ja väistä nopeammin eteneviä enduropyöriä. Ajoharjoitelualueen ulkopuolella on maastoajo ehdottomasti kielletty. Alueeseen ei kuulu myöskään alueen keskellä olevalle tutka-asemalle vievä soratie. Aja pääasiassa jo olevia reittejä maaston säästämiseksi. Roskaaminen ja tulen teko alueella on kielletty.

Maastoajomahdollisuuksia on rajatusti pääkaupunkiseudulla. Noudattamalla ajoalueen käyttöaikoja ja muita sääntöjä sekä huomioimalla muut alueen käyttäjät ja alueen naapuruston tämä ajomahdollisuus voidaan säilyttää myös tulevaisuudessa.

Maastoajolupa alueella on vain Vantaan moottorikerhon jäsenille. Pidä ajaessa mukanasi kerhon jäsenmaksun maksukuitti todisteena jäsenyydestä. Muilla kerholaisilla on oikeus tarkistaa ajo-oikeutesi, jotta vältetään paikan muodostuminen yleiseksi "villiksi" ajelupaikaksi. Alueeseen saa tutustua kerran ennen kerhoon jäseneksi liitymistä siten, että "isäntänä" on mukana joku kerhon jäsenistä. Jos et tunne ketään "isäntää", kysy sopivaa mönkijäjaoston vetäjältä.

Tietoa kerhon jäsenyydestä ja sen kustannuksista:

http://www.vantaanmoottorikerho.fi/jasenasiat

Jäsenanomuskaavake:

http://www.vantaanmoottorikerho.fi/mp/d ... mus061.pdf

Toimita jäsenanomuskaavake Vantaan moottorikerholle ja ilmoittaudu samalla yksityisviestillä kerhon mönkijäjaoston ("Reima") tai mootorikelkkajaoston ("Keke") vetäjille. Jaostojen vetäjien yhteystiedot löytyvät myös VMK:n weppisivuilta:

http://www.vantaanmoottorikerho.fi/jaostot/
Ettepäin
Varoitus: Luvalliset ajot saattaa olla maksullisia ja aiheuttaa riippuvuutta !
Skype: Roosa999 ja oikea nimi: Heikki Hautala
https://www.pariuraa.fi/wordpress