Kiina 50cc oikosulussa

Täällä keskustellaan 50 kuutioisista mönkijöistä sekä kevyistä nelipyöristä.
Ilermiino
Noppeli
Viestit: 2
Liittynyt: 12 Kesä 2020 18:19

Kiina 50cc oikosulussa

Viesti Kirjoittaja Ilermiino »

Hei, skidille hommattu 50cc kiinamönkkäri (4t). Virtalukon oli edellinen omistaja vaihtanut. Nyt ongelmana että kun kytketään akkuun ja käännetään virrat päälle ja laitan sammutuskytkimen off asentoon, niin sulake palaa? Luulin että tommosen minimönkkärin sähköt ois yksinkertaset mutta johtoa tuntuu menevän ristiinrastiin kymmenittäin. Mistähän alkaskn vikaa ettimään? Johdot oli kaikkibehyitä ja liittimet ihan alkuperäisiä eli niitä ei väärin edes saa. Etukäteen kiitos vastaamaan vaivautuneille

Muok. En myöskään löydä mistään sähköjä kun kytkee akun ja virtalukon on asentoon. Virtalukolle off asennossa tulee punaiselle ja mustalle ja on asennossa musta ja mustavalko antaa sen akun jännitteen.
Ilermiino
Noppeli
Viestit: 2
Liittynyt: 12 Kesä 2020 18:19

Re: Kiina 50cc oikosulussa

Viesti Kirjoittaja Ilermiino »

Oikosulku purettu mutta ongelmat jatkuu. Eli starttaa ja kipinä on, mutta ei yritystäkään käyntiin. Laitoin alotusryyppyäkk tulpanreijästä mutta ei mitään :0. Mitäs nyt arvon raati?
Ruostepeikko
Noppeli
Viestit: 10
Liittynyt: 08 Helmi 2020 09:54

Re: Kiina 50cc oikosulussa

Viesti Kirjoittaja Ruostepeikko »

Koitas kattoa venttiilien välykset ja putsata kaasutin.
Sähköt nois kiinavehkeis on surkeat, liittimet kannattaa käydä läpi ja maadoitukset pitää olla kunnossa eli akusta maahan ja koneesta maahan. Virtalukkoja ym sähköosaa saa uutena ja liittimet niissä on samat mutta johtojen värit voi vaihdella.
Vastaa Viestiin