Access Sipoo

Keskustelua Access Motor mönkijöistä.
reivanen
3WD
Viestit: 101
Liittynyt: 10 Heinä 2013 21:24
Mönkijä:: ACCESS 700

Re: Access Sipoo

Viesti Kirjoittaja reivanen »

Aika monta vuotta mennyt viime päivityksestä, mutta eipä ole ollut paljon päivitettävää. Mönkijä on toiminut melkein moitteettomasti, viime syksynä syttyi moottorin varoitusvalo (lambda anturin vikakoodi) ja alkoi esiintymään sammumista tyhjäkäynnillä, mutta ennen huoltoon saamista asia korjaantui itsekseen (tai sen kautta että kävin ajamassa koneen muutaman kerran oikeasti kuumaksi) ja valo sammu (siinä on tietty määrä käynnistyksiä ilman virhekoodia niin se nollaantuu automaattisesti). Normaalin huoltoohjelman ulkopuolisia toimenpiteitä on ollut ainoastaan vasemman takapyörän koiranluun kumin ja nivelen rikkoontuminen ja vaihto normi huollossa. Jännä sinäänsä että sen kumi on taas tällä hetkellä hieman halkeillut, vaikka oikea puoli on vielä alkuperäinen.

Suurin ihmetyksen aihe on miten normaalin huoltoohjelman mukaisen variaattorin hihnan vaihdon yhteydessä todettiin että se oli normi kunnossa, vaikka metsäperäkärrin vedossa rankassa maastossa on joutunut tietyissä paikoissa luistattamaan siihen pisteeseen asti että selvä haju siitä lähti.

Kaikenkaikkiaan ei vois huolettomampia kilometrejä mönkijällä kuvitella olevan, varsinikaan metsäperäkärrikäytössä rankassa maastossa. 20-30 kuutiota sillä on haettu vuosittain sekä kesällä että talvella.
torppa
Noppeli
Viestit: 7
Liittynyt: 04 Kesä 2019 17:45

Re: Access Sipoo

Viesti Kirjoittaja torppa »

Hienoa kuulla. Olen tässä jo useamman tovin harkinnut uuden adventure 800cc hankkimista. Hieman arveluttaa miten moinen kestää aikaa sekä käyttöä vaikkei laite rankkaan metsäryömittämiseen tai jatkuvaan kaupunkipommittamiseen ole tulossakaan.
reivanen
3WD
Viestit: 101
Liittynyt: 10 Heinä 2013 21:24
Mönkijä:: ACCESS 700

Re: Access Sipoo

Viesti Kirjoittaja reivanen »

Keskusteluita lukiessa näyttäs siltä, että polarikset sun muut "laatumerkit" tarvii aika paljon enemmän korjausta :shock:

Nyt black friday tarjouksessa kone glanssilla on accessi 1500e alle ovh.
Vastaa Viestiin